nieuws

Toptravelblogger Keith Jenkins bij Emerce E-Travel

Hotel

Keith Jenkins, een van de meest populaire reisbloggers van dit moment, is een van de sprekers op het congres Emerce E-Travel op 7 juni aanstaande. Naast Jenkins komt ook James Mennekens van Pierre & Vacanes Center Parcs aan het woord. Het evenement Emerce E-Travel gaat in op de veranderingen in de reisbranche als gevolg van de opkomst van internet.

Toptravelblogger Keith Jenkins bij Emerce E-Travel

Emerce E-Travel is een jaarlijks congres over de inzet van online, mobiel, social media in de reisbranche. Het congres op 7 juni wordt gehouden in het Spant! In Bussum.

Veertien sprekers zijn vastgelegd om hun kennis te delen. Daarbij onder andere het blogfenomeen Keith Jenkins. De in Amsterdam woonachtige Jenkins maakt online furore met zijn reisblog Velvet Escape. Daarnaast is hij co-founder van Global Bloggers Network, een community met meer dan 900 individuele reisbloggers.

Verder wordt tijdens Emerce E-Travel de winnaar van de wedstrijd Travel Startup van het Jaar 2012 bekend gemaakt. Tijdens het congres houden drie startups een korte pitch waarna de vakjury de winnaar kiest.

Reageer op dit artikel