nieuws

Nieuwe voorzitter raad van advies QL Hotels

Hotel

Susanne Stolte, voorzitter van het college van bestuur van de Hotelschool in Den Haag, is toegetreden tot de raad van advies van Quality Lodgings. Ze versterkt de raad in de functie van voorzitter.

Nieuwe voorzitter raad van advies QL Hotels

Quality Lodgins, QL Hotels, heeft zo’n zestig kleinschalige hotels in Nederland. Kenmerk van veel leden is hun goede keuken, zoals De Lindenhof in Giethoorn van Martin Kruidhof, Oud Sluis, Librije’s Hotel; De Kromme Watergang en De Bloemenbeek.

Hein van Beek, algemeen directeur van QL: ‘We zijn heel blij met deze benoeming. Stolte’s internationale kennis van de gastvrijheidsindustrie, haar gedrevenheid en netwerk maken haar een ideale voorzitter van dit voor QL zo belangrijke college’. Susanne Stolte: ‘ De trend naar individualiteit, authenticiteit en kwaliteit weet Quality Lodgings haarfijn in te vullen. Ik kijk er naar uit aan de verdere ontwikkeling bij te mogen dragen.’

Stolte heeft een brede management- en bestuurservaring, opgedaan als voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Commissarissen en Directeuren (NCD), als lid van de Raad van Bestuur van Thomas Cook Nederland en Algemeen Directeur van Belvilla en Mobiplan. Zij werkte meerdere jaren in Italië en Afrika.

Naast Susanne Stolte telt de Raad van Advies voor de Nelderlandse tak van QL de volgende leden: Martin van Bourgonje (Merlet), Patrick Brandt (Hoteliers.com), Kees Hensen (Villa Ruimzicht), Ron Nijhof (De Zon), Camille Oostwegel (ChâteauHotels), en Jon Ivar Sørensen (Het Roode Koper).

Reageer op dit artikel