nieuws

American beste historische stadshotel van Europa

Hotel

Hampshire American Hotel in Amsterdam is door Historic Hotels of Europe uitgeroepen tot ‘Best Historic City Hotel’. De sfeer, art nouveau details en centrale ligging werden door stemmers als redenen genoemd.

American beste historische stadshotel van Europa

Historic Hotels of Europe vroeg gasten van de aangesloten hotels in Europa door middel van enquêtes en social media te stemmen op hun favoriete hotels. Hampshire Hotel American werd door gasten genomineerd in de categorieën Best Historic City Hotel en Best Historic Hotel With ‘A Story To Tell’.

Het bekende Amsterdamse hotel won uiteindelijk de award voor Best City Hotel, vanwege de authentieke sfeer ‘waar de rijke geschiedenis bijna tastbaar is’, de art nouveau details en de service, gecombineerd met een ideale ligging, meldt Hampshire.

Historic Hotels of Europe wil wereldwijd de aandacht vestigen op de mooiste historische hotels van Europa. Eens per jaar reikt de organisatie awards uit aan de meest bijzondere historische hotels in verschillende categorieën, zoals Best Historic Hotels of Europe Castle Award en Historic Hotel Best Restaurant Award.

Reageer op dit artikel