nieuws

De L’Europe Amsterdam ‘beste hotel van Europa

Hotel

Nederlands succes tijdens de uitreiking van de Franse Prix Villegiature Awards 2013. De L’Europe werd maandag 14 oktober in Parijs uitgeroepen tot ‘beste hotel van Europa’. Het Amsterdamse vijfsterrenhotel was ook genomineerd voor de titels ‘beste terras’ en ‘mooiste badkamer’.

De L’Europe Amsterdam ‘beste hotel van Europa
Website Hotel De L'Europe

De Franse Prix Villegiature Awards worden sinds 2003 uitgereikt. Een jury van 25 ‘internationaal erkende journalisten en correspondenten’ beoordeelt Europese, Aziatische en Afrikaanse sterrenhotels.

Tom Krooswijk

Managing director Tom Krooswijk van De L’Europe mocht de ‘grand prix du meilleur hotel en Europe award’ in ontvangst nemen.

In de strijd om de titel ‘beste hotel van Europa’ liet het gerenommeerde namen achter zich: Rocco Forte’s Brown’s in Londen, Maria Christina in Sant Sebastian, Métropole in Monte-Carlo en Four Seasons Ritz in Lisssabon.

Amsterdam

Het Amsterdamse hotel was ook genomineerd in de categorieën ‘beste terras van Europa’ (gewonnen door Villa Baulieu in Rognes, Frankrijk) en ‘mooiste badkamer van Europa (Sofitel Rome Villa Borghese).

Vorig jaar november ontving Bord’Eau, het restaurant van het hotel, de eerste Michelinster. De keuken staat onder leiding van chef-kok Richard van Oostenbrugge.

Reageer op dit artikel