nieuws

Lidl bouwt hotel in Hamburg

Hotel

De Duitse discounter Lidl heeft het terrein van een voormalige meubelzaak in Hamburg gekocht. Naast een nieuwe supermarkt wil de discounter er ook een hotel bouwen met 180 kamers.

Lidl bouwt hotel in Hamburg

De bouw van het hotel door Lidl wordt gemeld door de Duitse krant Hamburger Abendblatt. De bouw van supermarkt en hotel moet eind volgend jaar van start gaan. De opening van het 20 miljoen euro kostende project, dat Lidl samen met oneVest Developments wil ontwikkelen, staat voor midden 2016 gepland. Het totale terrein heeft een oppervlakte van 2500 vierkante meter.

Wie het hotel gaat exploiteren is nog niet bekend. Supermarktorganisatie Lidl is al actief op de reismarkt, maar heeft nog geen eigen hotels. De keten verkoopt in Nederland een divers aanbod aan reizen.

Reageer op dit artikel