nieuws

Henk Meyknecht van China naar Midden-Oosten

Hotel

Henk Meyknecht (53) is benoemd tot Regionaal Directeur voor Kempinski Hotels voor de regio Midden-Oosten. Voorheen was hij 8 jaar werkzaam in China, waar hij recentelijk verantwoordelijk was voor de exploitatie van Kempinski Shanghai.

Henk Meyknecht van China naar Midden-Oosten

De regio Midden Oosten omvat 16 vestigingen waaronder hotels in Abu Dhabi, Dubai, en Amman, met openingen in onder meer Beirut, Riyadh en Caïro.

Henk Meyknecht heeft gestudeerd aan de Hotelschool Maastricht en Cornell University (New York). Hij heeft een veelzijdige carrière achter de rug bij onder andere IHG, Peninsula en Langham Hotels in Europa, Noord-Amerika en het Verre Oosten. Hij is tevens columnist bij missethoreca.nl en lid van de adviesraad van de Hoge Hotelschool in Maastricht.

Reageer op dit artikel