NH opent nhow Rotterdam op 10 januari

NH opent nhow Rotterdam op 10 januari

Nu het nieuwste architectonische paradepaardje van Rotterdam is opgeleverd, kondigen ook de daarin gevestigde bedrijven in rap tempo hun opening aan. Het designhotel van NH Hoteles, onder de merknaam nhow, opent op maandag 10 januari.

Het hotel in Rotterdam heeft 278 kamers en is de derde vestiging van nhow, na Milaan (ging in 2007 open) en Berlijn (2010). nhow is een lifestyle merk van NH Hoteles.

Uiteraard krijgt nhow Rotterdam meetingfaciliteiten, een restaurant, een bar en een dakterras met uitzicht over de Maas, de Euromast en de havens.

Grootste van Nederland

Het gebouw aan de Maas, heel origineel De Rotterdam geheten, is ontworpen door OMA/Rem Koolhaas en is, gemeten in vloeroppervlak, het grootste gebouw van Nederland: 160.000 vierkante meter. Naast kantoren en appartementen is in het middendeel van het gebouw ruimte voor het design hotel van NH. In 2009 is gestart met de bouw. De gevel van het 150 meter hoge gebouw is volledig van glas.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.