nieuws

TripConnect moet directe boekingen stimuleren

Hotel

TripAdvisor heeft TripConnect gelanceerd. Met deze prijsvergelijkingsmodule kunnen hotels directe boekingen genereren via de reiswebsite. ‘Door middel van deze nieuwe tool kunnen individuele hotels op gelijke voet concurreren met boekingswebsites en dus flink besparen op commissiekosten’, aldus de initiatiefnemers.

TripConnect moet directe boekingen stimuleren

‘Met TripConnect kunnen hoteleigenaren op een zeer efficiënte manier meer directe boekingen genereren en tegelijkertijd besparen op commissiekosten’, aldus Nicolas Fissendjidis, managing partner Orange Hotel Marketing.

Prijzen en beschikbaarheid

Via de nieuwe tool van reiswebsite TripAdvisor kunnen hotels de beschikbaarheid en daarbij behorende prijzen van hun kamers zichtbaar maken.

Fissendjidis: ‘Door middel van deze nieuwe tool kunnen individuele hotels op gelijke voet concurreren met boekingswebsites en dus flink besparen op commissiekosten.’

Prijsvergelijking

‘Met de prijsvergelijkingsmodule van krijgen bezoekers een realtime overzicht te zien van boekingsmogelijkheden en de laagst gevonden prijs’, vervolgt Fissendjidis. ‘Daarnaast draagt de mogelijkheid van direct boeken ook bij aan een betere gebruikerservaring van bezoekers.’

Meer opbrengst en minder kosten

De initiatiefnemers noemen als belangrijkste voordelen: het maximaliseren van directe boekingen, meer opbrengst en minder kosten en de mogelijkheid om meer verkoop te genereren via de eigen website van het betreffende hotel.

Reageer op dit artikel