nieuws

Travelbloggers.nl: reiswereld uitdagen door blogs

Hotel

De reiswereld gaat samenwerken met bloggers. Dit gebeurt via de nieuwe website Travelbloggers.nl. De site is een ontmoetingsplek die een brug wil slaan tussen bloggers en de reiswereld.

Travelbloggers.nl: reiswereld uitdagen door blogs

De nieuwe website Travelbloggers.nl wil bruggen slaan tussen reisbloggers, uitgevers van online reismagazines en de reissector zelf, zoals reisorganisaties, vervoerders, attracties, VVV’s en verkeersbureaus.

Naast beginnende en professionele Nederlandstalige reisbloggers worden uitgevers van online reismagazines uitgenodigd voor deelname. Voor aansluiting met internationale reisbloggers heeft Travelbloggers.nl een samenwerking met het wereldwijde platform iAmbassador.

‘Het platform is o.a. opgezet om reisbloggers in contact te brengen met marketing- en communicatieadviseurs in de reisindustrie. Daarnaast helpen we reisbloggers met het versterken van de vaardigheden die ze nodig hebben om hun blog beter onder de aandacht te brengen van lezers en de reisindustrie’, zegt Erik van Erp, oprichter en eigenaar van reiscommunity Around the Globe.

Reisbloggers.nl is een initiatief van Erik van Erp, Evelien Dieleman (marktonderzoeker en eigenaar van Pluq) en Wilma Lankhorst (oprichter en eigenaar van Lankhorst Blog Relations).

Reageer op dit artikel