nieuws

Tweede Meininger hotel in Amsterdam

Hotel

In Amsterdam komt een tweede Meininger hotel; in de Amsteltower naast Station Amstel. Het nieuwe hotel van de Duitse keten gaat 165 kamers tellen en krijgt ook het merk Meininger.

Tweede Meininger hotel in Amsterdam

In de Amsteltower komt naast het driesterrenhotel (7500 m2) ook ruimte voor retail (500 m2) en er komen 192 appartementen in de toren.

Het wordt het tweede Meiniger hotel in Amsterdam: in 2012 opende de keten haar eerste vestiging in Amsterdam, City-West. Vlakbij Station Sloterdijk. Meininger combineert in haar hotels de service van een hotel met de diensten van een hostel. Zo krijgen gasten de beschikking tot een centrale keuken. De bedoeling is dat in het hotel in Amsterdam mensen van alle leeftijden en achtergronden samen komen in de grote gemeenschappelijke ruimtes, zoals: de keuken voor gasten, game zone, lounge en bar in een relaxte atmosfeer. Elk hotel is individueel ontworpen met een eigen thema.

Het doel van Meininger is om in elke hoofdstad van Europa een ‘urban traveller’s home’ te runnen.

Reageer op dit artikel