Nieuw evenement Misset: Hotel Management Diner

Nieuw evenement Misset: Hotel Management Diner

Misset Horeca lanceert deze zomer een nieuw evenement voor de hotellerie: het Hotel Management Diner. Ook zijn de handen ineen geslagen met de organisatie van de Dutch Hotel Award: de winnaar van de editie 2014 wordt tijdens dat diner bekendgemaakt.

Het Hotel Management Diner op 26 juni is een netwerkdiner voor iedereen die een managementfunctie bekleedt bij een hotel in Nederland. De avond staat in het teken van het ontmoeten van vakgenoten onder leiding van dagvoorzitter Tom van 't Hek.

Personality Award

Gastsprekers en de uitreiking van de Dutch Hotel Award completeren het programma. Ook zal een nieuwe award worden uitgereikt: De Misset Hotel Personality Award voor iemand die individueel positief is opgevallen. Dit kan een deelnemend managementteamlid zijn, maar ook heel iemand anders uit de hotellerie.

Thema

Het Hotel Management Diner vindt plaats op donderdag 26 juni in Crowne Plaza Promenade Hotel in Den Haag en heeft hetzelfde thema als DHA: 'futureproof door partnerships'.

Trust Hospitality organiseert zoals altijd de wedstrijd voor de Dutch Hotel Award, Misset Horeca verzorgt de feestelijke avond waarop de winnaar bekend wordt gemaakt.

Aanmelden

Aanmelden voor het Hotel Management Diner (à €99 pp, ex BTW) kan via Hotelmanagementdiner.nl, waar ook meer informatie over het programma te vinden is.

De avond is nadrukkelijk verbonden met de Dutch Hotel Award. De winnaar hiervan wordt niet zoals voorgaande jaren bekendgemaakt op het Hostacongres in Amsterdam, maar op het Hotel Management Diner in Den Haag. Aanmelden voor de Dutch Hotel Award kan nog tot vrijdag 4 april op Dutchhotelaward.nl.

Bekijk hieronder een video waarin finalisten van 2013 terugblikken op hun deelname aan DHA en wat het hen gebracht heeft: