nieuws

ZENZEZ haalt €90.000 door crowdfunding op

Hotel

ZENZEZ Hotel & Lounge in Apeldoorn dat op 1 augustus open gaat, heeft in drie weken 90.000 euro opgehaald als investering via crowdfunding op doorgaan.nl.

ZENZEZ haalt €90.000 door crowdfunding op

Het bedrag van 90.000 euro is voor ZENZEZ Hotel & Lounge 20 procent meer dan de benodigde 75.000 euro. Het hotel kan hierdoor op 1 augustus de deuren openen.

Doorgaan.nl

Begin april startte Ondernemersverzekeraar De Amersfoortse het nieuwe online platform doorgaan.nl met als doel ondernemers te helpen met het realiseren van hun idee. Met 10 euro per share, 5 euro per like en marketingondersteuning voor de ondernemer biedt de initiatiefnemer een grootschalig podium voor deze ondernemers. De ‘crowd’ bepaalt met hun bijdragen of de ondernemers uiteindelijk echt hun idee kunnen realiseren.

Best gewaardeerde hotel

Het nieuwe design – en cityhotel Zenzez kwam via crowdfunding aan de benodigde financiering. Het Apeldoornse hotel heeft als doel om op korte termijn ‘het best gewaardeerde hotel in Apeldoorn en omgeving te zijn.’

Jugendstil pand

Locatie is een Jugendstil pand uit 1904 , gelegen in de ‘groene’ villawijk de Parken en de directe omgeving van Paleis Het Loo, de Apenheul, Schouwburg Orpheus, museum CODA en meer dan 10.000 ha. heide- en bos van Kroondomein Het Loo.
Het hotel krijgt tien luxe kamers, een aparte vergaderkamer voor twaalf personen en een lounge met haard, ruim 35 zitplaatsen en een besloten terras.

Praat mee om Misset Horeca Connect over crowdfunding als financierinsginstrument.

Reageer op dit artikel