nieuws

Eerste easyHotel in België

Hotel

In het centrum van Brussel komt het eerste easyHotel van Belgë. De budgethotelketen opent in het voorjaar 2016 haar deuren aan de Zilverstraat. Het eerste Belgische budgethotel van eigenaar DanZep krijgt honderd kamers verdeeld over zeven etages.

Eerste easyHotel in België

In de lente van 2016 opent easyHotel haar deuren aan de Zilverstraat. De hotelgroep werkt samen met de Belgische projectontwikkelaar Allfin. easyHotel heeft met ruim 100 hotelkamers verdeeld over 7 etages, een locatie in handen pal in het historische stadscentrum van Brussel. De Munt ligt om de hoek, het Martelarenplein een straat verder en De Grote Markt en Centraal Station op 400 meter afstand.

Dan Metcalfe, master franchisenemer van easyHotel Benelux: ‘We zijn blij dat easyHotel officieel voet aan de grond heeft gezet in België, zodat we straks ook zakenreizigers en toeristen in Brussel kunnen verwelkomen en voorzien van voordelige en comfortabele hotelovernachtingen.’

Nederland heeft easyhotels in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. EasyHotel heeft het plan uitgesproken om minimaal een nieuw hotel per jaar te openen op een toplocatie. Wereldwijd heeft easyHotel twintig vestigingen in de grote steden van Europa en het Midden Oosten.

Vorige week werd bekend dat DanZep (exploitant van easyHotel Benelux) de Pier in Scheveningen overneemt. In 2015 zal het Scheveningse icoon weer open gaan voor het publiek.

Reageer op dit artikel