nieuws

Warme douche voor Kurhaus Scheveningen

Hotel

Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen krijgt van het tv-programma Radar van presentator Antoinette Hertsenberg een warme douche. Het hotel leverde een speciale service aan een gast die vanwege een operatie niet lang op een stoel kon zitten.

Warme douche voor Kurhaus Scheveningen

Het hotel plaatste een speciale stoel in het restaurant en de gast mocht deze stoel vervolgens mee naar huis nemen.

Het programma van de Tros was zo onder de indruk van een brief van een gast van het Grand Hotel Amrâth Kurhaus over deze service dat het hotel de warme douche kreeg van Radar. Dit programma deelt wekelijks een warme of koude douche uit voor heel goede of juist heel slechte service.

De gast: ‘Van familie kregen wij een weekendje aangeboden in het Kurhaus in Scheveningen. Toen ik in het hotel aangaf dat ik vanwege een operatie aan mijn prostaaat niet lang in het restaurant kon zitten – maximaal een kwartiertje – en graag gebruik wilde maken van hun roomservice, wezen ze mij op heel zachte fauteuils die in de serre stonden. Even getest en inderdaad bleek dat ik op die fauteuil goed kon zitten.

‘Het diner werd echter niet in de serre opgediend, maar de medewerkers van het restaurant zorgden ervoor dat de fauteuil uit de serre in de grote zaal werd geplaatst, zodat ik daar dus kon dineren.’

‘Tijdens het diner kwam Madelon Engbers, maître d’hôtel, regelmatig vragen of het allemaal ging en of de stoel goed beviel. Ik gaf aan dat het fantastisch ging. Groot was mijn verrassing toen ik tijdens het diner hoorde dat ze zou zorgen dat ik de stoel gratis mee naar huis mocht nemen…’

‘De volgende dag stond de stoel bij het uitchecken klaar en ze hebben ook nog even geholpen om de stoel in de auto te sjouwen. Nu heb ik dus ook thuis een stoel waar ik op kan zitten!’

Renovatie kamers

Een aantal kamers van het Kurhaus wordt gerenoveerd en deze inboedel schonk het Kurhaus recentelijk aan een kringloopwinkel in Rijswijk.

 

Reageer op dit artikel