nieuws

Airbnb tovert de Catacomben van Parijs om tot eenmalige slaapplek

Hotel

Airbnb biedt waaghalzen eenmalig de gelegenheid om een nacht door te brengen op ‘s werelds grootste begraafplaats. De nieuwste toevoeging aan Airbnb’s ‘A Night At’ campagne bevindt zich namelijk in de Catacomben van Parijs, waar de eeuwenoude resten van zes miljoen Parijzenaren ten ruste gelegd zijn.

Airbnb tovert de Catacomben van Parijs om tot eenmalige slaapplek

Om kans te maken op een overnachting tijdens Halloweennacht op 31 oktober, worden geïnteresseerden gevraagd te motiveren waarom ze graag een nacht zouden willen doorbrengen in de Catacomben van Parijs. Hier worden uiteindelijk twee winnaars uit geselecteerd.

Catacomben

Elk jaar bezoeken circa 500.000 toeristen deze plek, maar niet eerder werden mensen toegestaan er daadwerkelijk een nacht te verblijven. Het initiatief komt voort uit een samenwerking die Airbnb is aangegaan met de Catacomben van Parijs, waarmee een bijdrage geleverd wordt aan het financieren van de restauratie die de catacomben al enige tijd te wachten staat.

 

Reageer op dit artikel