nieuws

Preston Palace verkozen tot ‘Familiehotel van het Jaar’

Hotel

Preston Palace is verkozen tot Familiehotel van het Jaar 2016. De prijs is onderdeel van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. Preston Palace is een all-inclusive hotel in een voormalig ziekenhuis in Almelo dat in 1998 is opgericht door Hennie van der Most. Van der Most heef het bedrijf verkocht in 2011.

Preston Palace verkozen tot ‘Familiehotel van het Jaar’

De prijs is woensdag 13 januari uitgereikt tijdens de vakantiebeurs in Utrecht.

De jury beoordeelde de wijze waarop de accommodaties inspelen op de belevingswereld en vakantiewensen van kids tot en met 16 jaar en hun familie. Daarbij is onder andere gelet op het totale reisaanbod, de inrichting van accommodaties, de animatieprogramma’s gesegmenteerd naar leeftijd en thema, interactie met de doelgroep, duurzaamheid en innovatie.

Drie finalisten

In de categorie familiehotels waren ook Familotel en Strandpark de Zeeuwse kust in Renesse genomineerd, maar volgens de stemmers en de jury is Preston Palace hét beste familiehotel van Nederland.

Bij familiehotel Preston Palace spelen de mascottes ‘Preston & Alice’ een belangrijke rol in het animatieprogramma en de algehele vakantiepret. Op de foto gaan met een mascotte, koekjes bakken, schminken of samen dansen behoren tot de opties. 

Preston Palace renoveert momenteel haar hotelkamers en medio 2016 start de vernieuwing en uitbreiding van het hotelrestaurant.

Reageer op dit artikel