Boutique Hotel ErkelenS 3-sterren Superior geclassificeerd

Boutique Hotel ErkelenS 3-sterren Superior geclassificeerd

Hotel ErkelenS ontvant maandag 8 februari 2016 uit handen van burgemeester Van Oosterhout van de gemeente Aa en Hunze, het officiële sterrenschild met de titel: 3-Sterren Superior Hotel. Eigenaren Agnes en Jan Erkelens: 'Daar zijn we bijzonder trots op.'

Tot en met 2014 hadden we in Nederland een verplichte hotelclassificatie, per 2016 beschikken we over een vrijwillige classificatie. Inmiddels hanteren 13 Europese landen deze Europese hotelclassificatie. Op dit moment zijn ruim 20.600 hotels volgens deze normen geclassificeerd. De Europese hotelclassificatie hecht grote waarde aan veiligheid, hygiëne, onderhoud en comfort. Een hotel die alle normen ruimschoots haalt en qua service en kwaliteit ruim boven de norm uitstijgt ontvangt de toevoeging 'Superior'. Boutique Hotel ErkelenS behaalde de Superior status door de vele extra’s in service en professionaliteit.

Eigenzinnig
Boutique Hotel ErkelenS is een kleinschalig, zelfstandig familiehotel met een eigenzinnig karakter. Dit uit zich in keuzes wat betreft inrichting, producten en aandacht voor de gast. In de afgelopen 23 jaren dat Jan en Agnes Erkelens het hotel runnen zijn ze continue aan het vernieuwen. Samen met een gemotiveerd en gevarieerd team medewerkers bouwen ze verder aan een sterk merk.

Regionaal op de kaart
In het eigen restaurant wordt zoveel mogelijk met streekproducten gewerkt. Zuivel uit het omringende Nationaal Park de Drentsche Aa, speciaal door de Echte Bakker voor Erkelens ontwikkeld brood, vlees van een biologische boer in Balloo en eieren rechtstreeks van de boer. Restaurant Erkelens staat bekend om de wild-proeverijen bereid van wild uit Drenthe.