nieuws

Genomineerden voor Beste Bed & Breakfast Nederland 2016

Hotel 152

Het Hof van Laren in Laren, De Korhoen in Nijverdal en Comfortabel Rustpunt in Heerlen zijn genomineerd voor Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016. De Stichting Bed & Breakfast Nederland, de organisatie achter het Nederlandse B&B classificatiesysteem, roept de winnaar uit op woensdag 8 juni.

Genomineerden voor Beste Bed & Breakfast Nederland 2016

De genomineerden behaalden de meeste punten in de zogenoemde 5-tulpencategorie; de hoogste kwaliteitsklasse voor geclassificeerde bed & breakfasts. Daarnaast scoorden ze uitmuntende cijfers in de gastenreviews op Bedandbreakfast.nl.

1 tot en met 5 Tulpen

‘De drie genomineerden zijn exemplarisch voor de hoge kwaliteit die bed & breakfasts vandaag de dag bieden. Zeker in de kwaliteitsklasse van 5 tulpen is het niveau van de geboden faciliteiten, uitstraling en service vaak indrukwekkend’, zegt Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland. De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie kent ook kwaliteitsklassen van 1 tot 4 tulpen, oplopend van eenvoudig tot luxe. In elke categorie worden op 8 juni om 09.00 uur de drie beste B&B’s bekendgemaakt.

Normen- en scorelijst

Het ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland’ wordt jaarlijks uitgeroepen onder B&B’s aangesloten bij de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De nominaties worden vastgesteld aan de hand van een objectieve normenlijst met daaraan gekoppeld een scorelijst. Daarnaast tellen de reviewscores mee die gasten geven op Bedandbreakfast.nl. Zo ontstaat een volledig beeld van de kwaliteit van de accommodaties, inclusief sfeer en gastvrijheid. De verkiezing vindt dit jaar voor de negende keer plaats.

Reageer op dit artikel