nieuws

Leerbedrijf Preston Palace ontvangt erkenningsprijs SBB

Hotel 1458

Leermeesters van Preston Palace, het all-in hotel en uitgaanscentrum in Almelo, heeft dinsdag de erkenningsprijs van het SBB (Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) ontvangen.

Leerbedrijf Preston Palace ontvangt erkenningsprijs SBB

Preston Palace leidt sinds 2011 zeer intensief MBO-studenten op.  ‘Het biedt kansen aan studenten om het geleerde in praktijk te brengen, uit te blinken, het verschil te maken en daarmee kans te maken op een leuke baan’, aldus de directeur, die tevens de eerste leermeester van Preston Palace is.

Stages

De leermeesters begeleiden studenten tijdens heel diverse stages . ‘Van front- tot back-office, van horeca tot facilitair, van marketing tot keuken, van animatie tot de afdeling techniek & onderhoud.’ Bij Preston Palace werken meer dan 500 werknemers. waaronder 40 erkende leermeesters.

SBB

SBB is sinds augustus verantwoordelijk voor het erkennen en de kwaliteit van leerbe­drijven. SBB heeft in totaal 400.000 stageplekken, daarvan zijn er 20.000 in de horeca.

Reageer op dit artikel