nieuws

DanZep Hotels opent eerste vestiging in België

Hotel 673

DanZep Hotels, van het easyHotel Benelux concept, heeft de eerste Belgische vestiging in het centrum van Brussel geopend. Vanaf heden is het hotel geopend voor haar eerste gasten.

DanZep Hotels opent eerste vestiging in België

EasyHotel Brussel City Centre is de vierde vestiging van easyHotel in de Benelux na vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. het hotel biedt overnachtingen in het stadscentrum vanaf €49 per nacht.

EasyHotel Brussel City Centre is gevestigd in de bekende Zilverstraat ofwel Rue d’Argent in hartje Brussel. Het hotel ligt op enkele minuten loopafstand van de Nieuwstraat, de Grote Markt, de kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele en vele eet-, drink- en uitgaansgelegenheden.

Het hotel

Het hotel heeft 107 kamers verdeeld over 8 verdiepingen en is geschikt voor zowel toeristen als zakelijke reizigers.De Brusselse vestiging introduceert een aantal nieuwe voorzieningen ten opzichte van andere vestigingen. Nieuw is onder andere het interieur design van de kamers en er zijn 8 superior rooms met extra’s als een laptopkluis, highspeed bekabeld internet en meer leefruimte.

Hotelbranche Brussel

Ondanks dat de Brusselse hotelbranche een aantal zware maanden achter de rug heeft, heeft Lucas Drewes – ceo van Danzep – er het volste vertrouwen in: ‘Wij verwachten een voorspoedig herstel van de hotelbranche hier en de bijzondere positionering van easyHotel zal daar hopelijk aan bijdragen.’

EasyHotel

Eind 2016 opent een tweede vestiging in Amsterdam aan de Arena Boulevard en in 2017 volgen er openingen in onder andere Zaandam & Maastricht. Wereldwijd heeft EasyHotel 21 hotels in de grote steden van Europa en het Midden-Oosten. Danzep Hotels is masterfranchisehouder van EasyHotel Benelux en opende vijf jaar geleden het eerste EasyHotel in Nederland, in Amsterdam, waarna de vestigingen in Rotterdam en Den Haag volgden. Met de nieuwe vestigingen in Brussel en Amsterdam Arena Boulevard telt EasyHotel Benelux eind 2016 vijf hotels met in totaal 534 kamers. Voor volgend jaar staan er alweer nieuwe vestigingen op de planning.

Reageer op dit artikel