nieuws

Louvre Hotels Group opent nieuw vijfsterren hotel in Beiroet

Hotel 973

Recent heeft Louvre Hotels Group haar vierde hotel in Beiroet geopend: Royal Tulip Achrafieh. Een vijfsterren boetiekhotel in het centrum van de Libanese hoofdstad. Met dit vierde hotel in Beiroet laat de hotelketen zien zich in dit gebied zowel op de zakelijke als toeristische reiziger te richten.

Louvre Hotels Group opent nieuw vijfsterren hotel in Beiroet

Royal Tulip Achrafieh telt 76 kamers en suites, heeft een modern design en beschikt over uitgebreide faciliteiten zoals een fitnesscentrum, rooftop bar, Hall Café, diverse restaurants en terrassen. Het zakencentrum, de belangrijkste toeristische attracties, het ABC winkelcentrum, het Hôtel-Dieu ziekenhuis en AUST universiteit liggen op slechts een paar minuten afstand. Het hotel is ontworpen als een plek die onderdeel uitmaakt van de stad. Het hotel biedt tal van mogelijkheden voor lokale, zakelijke en toeristische reizigers.

Opening

LouvreHet hotel werd begin oktober groots geopend door Pierre-Fédéric Roulot, CEO van Louvre Hotels Group en Michael Pharaon, de minister van toerisme van Libanon. Deze opening, maar ook de opening van Golden Tulip Istanbul in september en andere hotels, laat zien dat de hotelketen haar positie in het Midden-Oosten en Noord-Afrika versterkt.

Over Louvre Hotels Group & Golden Tulip

Met ruim 1.150 hotels in 50 landen met een capaciteit van meer dan 100.000 kamers is Louvre Hotels Group één van de grootste internationale hotelketens. Sinds een paar maanden is de keten eigendom van Jin Jiang International Hotels. Golden Tulip, onderdeel van Louvre Hotels Group, heeft meer dan 50 jaar ervaring in de hospitality industrie en heeft ruim 200 hotels in het midden-, hoog-, en luxe segment.

Het laatste hotelnieuws als eerste in uw mailbox?

Mis niets meer dankzij de gratis Misset Hotel nieuwsbrief; meer d 5700 hotelprofessionals gingen u al voor! Meld u hier aan

Reageer op dit artikel