nieuws

Hampshire koopt onroerend goed Hotel Oranje Leeuwarden

Hotel 1352

Hampshire Hotels breidt haar vastgoedportefeuille verder uit met de aankoop van het onroerend goed van het viersterren Hampshire Hotel – Oranje Leeuwarden. De exploitatie van dit bedrijf is sinds 2005 in het bezit van de groep.

Hampshire koopt onroerend goed Hotel Oranje Leeuwarden

Met deze nieuwe aankoop heeft Hampshire Hotels van twaalf hotels zowel de exploitatie als het onroerend goed in handen, daarnaast worden nog eens tien hotels geëxploiteerd. De aanschaf van het pand van Hampshire Hotel – Oranje Leeuwarden is een strategische keuze; het geeft meer flexibiliteit op het gebied van toekomstige investeringen in het hotel.

Oranje Leeuwarden

Hampshire Hotel Oranje Leeuwarden is een historisch 4-sterren hotel met 78 kamers, centraal gelegen in het hart van de stad en vlakbij het station. Dankzij de centrale ligging vlakbij het station is het hotel altijd een bekende plek geweest om zaken te doen. In 1947 werd het opgekocht door de gebroeders Bonnema en rigoureus uitgebreid. In 137 jaar kende het hotel slechts zeven eigenaren, Hampshire Hotels is de achtste die het in eigendom heeft.

Reageer op dit artikel