nieuws

Nieuwe general manager Hotel Nassau Breda

Hotel 1546

Päivi Hagedoorn is per 28 november aangetreden als general manager van Hotel Nassau Breda, Autograph Collection Hotels.

Nieuwe general manager Hotel Nassau Breda

Tot vorige maand was de 46-jarige Amsterdamse werkzaam bij Hotel De L’Europe in Amsterdam, waar zij vanaf 1994 diverse functies bekleedde.

Hagedoorn is werkzaam geweest is in diverse hotels in binnen- en buitenland waar zij in de front office, housekeeping, food & beverage afdelingen, banqueting, sales en finance heeft gewerkt. De laatste positie die zij bekleedde was als director of human resources.

Hotel Nassau Breda

Hotel Nassau Breda is een hotelbelevenis op historische katholieke bodem waar vroeger sober geleefd werd. Hotel Nassau Breda is van oorsprong een uitgebreid complex van diverse rijksmonumenten in één van de oudste straten van Breda.

Bekijk hier de foto’s van designhotel Nassau.

Reageer op dit artikel