Nominaties Hotello of the Year Award 2018 geopend

Nominaties Hotello of the Year Award 2018 geopend

De Hotello of the Year Award is de jaarlijkse verkiezing voor Hotello's van een erkende Hoge Hotelschool opleiding in Nederland. Deze prestigieuze prijs wordt ieder jaar door HotelloTOP uitgereikt aan de Hotello die onderscheidend heeft gepresteerd binnen óf buiten de gastvrijheidsbranche.

De Hotello of the Year onderscheidt zich via de kernwaarden; gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal vaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus en werklustig. Nominaties kunnen worden ingediend tot en met dinsdag 23 oktober 2017 via de site van HotelloTOP.

Jaarlijks worden meer dan 80 Hotello’s genomineerd. Een commissie zal dit aantal terugbrengen naar een top 10, welke een motivatie indienen bij de organisatie. Een met zorg samengestelde vakjury beoordeelt deze motivaties en maakt de 3 finalisten bekend. De finalisten hebben de mogelijkheid om stemmen te werven en zichzelf online te presenteren, tot aan de uitreiking van de Hotello of the Year Award 2017 tijdens het HotelloTOP Year Event op woensdag 10 januari 2018.

Uitreiking Hotello of the Year Award 2018

De Hotello of the Year Award 2018 wordt uitgereikt tijdens het HotelloTOP Year Event, dat plaatsvindt op woensdag 10 januari 2018 tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Tijdens het HotelloTOP Year Event worden de motivatiefilmpjes van de finalisten gepresenteerd en zullen zij een korte pitch geven. De beoordeling van de vakjury, de online wervingscampagne en de live stemming in de zaal bepalen de Hotello of the Year 2018. De winnaar, naast eeuwige roem, met fantastische prijzen naar huis!

Vorig jaar won Linda Giebing, gm van DoubleTree by Hilton in Penang, Maleisië.

Talent of the Year 2018

Naast de Hotello of the Year Award, wordt ook de Talent of the Year Award uitgereikt. De Talent of the Year Award is een aanmoedigingsprijs voor een student aan, of maximaal twee jaar afgestudeerde van, één van de erkende Nederlandse Hoge Hotelscholen.

De Talent of the Year heeft tijdens zijn studie, op school of in het werkveld in 2017, al bijzonder gepresteerd of iets uitzonderlijks in de praktijk gebracht en de verwachtingen voor deze Hotello zijn hoog gespannen.

De finalisten van de Talent of the Year Award 2018 zullen zich presenteren tijdens hét netwerk evenement voor Hoge Hotelschool studenten, Future Hotello, dat plaatsvindt op woensdag 10 januari 2018 voorafgaand aan het HotelloTOP Year Event.