nieuws

CEO Bilderberg Dries van der Vossen naar Event Hotels

Hotel 2862

Bilderberg Hotels heeft heeft Alex Barentsen benoemd als CEO van de Bilderberg Hotels per 1 december. Alex Barentsen volgt Dries van der Vossen op, die CEO van Bilderberg was vanaf 2003.

CEO Bilderberg Dries van der Vossen naar Event Hotels

Dries van der Vossen zal bij de aandeelhouder van Bilderberg, Event Hotels, de rol van senior advisor gaan vervullen, waarbij hij betrokken zal zijn bij het ondersteunen van de Bilderberg Groep met betrekking tot de strategische groei en ontwikkelingsplannen en andere strategische zaken.

Barentsen is sinds 2005 werkzaam bij Bilderberg en vervult sinds 2012 de functie van CFO. Hij was nauw betrokken bij de overname van het bedrijf door het consortium van de FSMC NL Property Group (onderdeel van First Sponsor) en Event Hotels in juli 2017. Hij zal de groeistrategie van een sterk onafhankelijk Nederlands Bilderberg merk en de premium positie op de Nederlandse markt voortzetten.

Sterk merk

Alex Barentsen: ‘Na een succesvolle start van de samenwerking met de nieuwe aandeelhouders van Bilderberg, FSMC en Event Hotels, kijken we ernaar uit om de gezamenlijke strategie verder uit te voeren. Ik dank Dries graag voor zijn langdurige betrokkenheid bij de ontwikkeling en groei van het Bilderberg merk, waarbij hij de onderneming in de huidige sterke en gezonde positie bracht.’

Dries van der Vossen voegt toe: ‘Na 14 jaar aan het roer van dit prachtige bedrijf, is het tijd om mijn verantwoordelijkheden als CEO over te dragen en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Met een sterk merk als basis heeft de onderneming een stevige positie en goede vooruitzichten, een goed geïnvesteerde hotelportefeuille, innovatieve operationele initiatieven, en als belangrijkste de 1360 gepassioneerde medewerkers. Het was een groot voorrecht om met dit team te werken en Bilderberg te herpositioneren als een premium merk in Nederland. Dankzij FSMC NL en Event Hotels heeft Bilderberg een stabiele financiële toekomst en zal het bedrijf het groeipad met deze nieuwe eigenaren en mijn opvolger continueren. Het was fantastisch om bestendige relaties op te bouwen door de jaren heen en ik kijk uit naar deze nieuwe stap in mijn carrière. Als ambassadeur zal ik altijd aan Bilderberg verbonden blijven.’