nieuws

Japanse topbartender te gast bij Tunes Bar

Hotel 881

Op 20 en 21 november neemt Tunes Bar in het Conservatorium hotel in Amsterdam zijn gasten, tijdens een zeer speciale editie van Tunes Around The World mee naar Japan. Niemand minder dan Michito Kaneko, een van de beste bartenders ter wereld, zal nadat hij voor zijn Nederlandse collega’s een masterclass heeft gegeven twee shifts als guest bartender draaien.

Japanse topbartender te gast bij Tunes Bar
Michito Kaneko die, mede dankzij zijn oog voor detail en elegante stijl, in 2015 in Kaapstad al werd uitgeroepen tot Global World Class Bartender, zal ook in Tunes Bar gasten van hun stoel af blazen met zijn op Japanse leest gestoelde creaties. Op het menu staan onder meer Michito’s Tunes Around the World interpretatie van een Ritual Tea Serve: een Green Tea Tanqueray Ten Gimlet met zeezout en sake siroop met een side van groene thee, een Boulevardier Twist met geroosterde thee en een DJ Margarita met saké.

Ice Carving en Butterfly peel in Tunes Bar

Tunes Bar
Naast het mixen van mogelijkerwijs enkele van de meest geraffineerde cocktails die je ooit geserveerd zult krijgen zal Michito zijn gasten in Tunes ook zijn skills op het gebied van Ice Carving (Emerald Cut) en het creëren van de ultieme garnering (waaronder een Butterfly peel en Sakuru cut-out) tonen. Zijn stijl heeft hij ontwikkeld en verfijnd met behulp van martial arts technieken. De Tunes Around The World Guest Shifts zullen plaatsvinden op maandag 20 en dinsdag 21 november van 18.00 – 21.00 in Tunes Bar. Iedereen is welkom.
Reageer op dit artikel