PPHE kiest EW Facility Services voor al haar Nederlandse hotels

PPHE kiest EW Facility Services voor al haar Nederlandse hotels

PPHE Hotel Group is een samenwerking aangegaan met EW Facility Services voor de kamerschoonmaak, schoonmaak algemene dienst en het linnen beheer in alle Nederlandse Park Plaza hotels en het art'otel.

Deze week start EW Facility Services met een uitgebreid pakket aan diensten bij Park Plaza Hotels en art’otel in Nederland, beide onderdeel van PPHE Hotel Group. Als exclusieve partner verzorgt zij bij deze hotels de leiding, kamerschoonmaak, schoonmaak algemene dienst en het linnen beheer.

'Een integraal totaalpakket, waardoor wij kunnen zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit en een professionele en uniforme dienstverlening voor PPHE Hotel Group', aldus Bas Haagen, Directeur Marketing en Sales bij EW Facility Services.

Hotelspecialist EW Facility Services

Om te komen tot een nieuwe schoonmaakpartner, voerde PPHE Hotel Group een marktverkenning uit waarin ze op zoek gingen naar partijen die hun sporen hebben verdiend binnen de hotelschoonmaak. Nieske van Klinken-Riezebos, Regional General Manager the Netherlands bij PPHE Hotel Group: 'Wij zochten specifiek organisaties die kunnen bouwen op een flinke dosis ervaring. Niet alleen ervaring op het gebied van hotelschoonmaak, maar tevens begrijpen wat de hospitality branche inhoudt. De voorgestelde aanpak van EW Facility Services om PPHE Hotel Group hierbij te ondersteunen, gecombineerd met de kennis die zij meenemen uit eerdere trajecten, zorgde voor het benodigde vertrouwen.'

Ondernemerschap

Dat deze aanpak zich kenmerkt door een hoge mate van ondernemerschap, één van de kernwaarden van EW Facility Services, speelde een belangrijke rol. Haagen: 'Het is belangrijk dat wij van onze partners de ruimte krijgen om ons ondernemerschap te tonen, omdat wij op die manier kunnen komen tot innovatieve concepten op het gebied van hospitality, flexibilisering en operational excellence. Wij streven dan ook naar een samenwerking op basis van een strategisch partnerschap en het verheugt ons dat wij hierin een gedeelde visie hebben met PPHE Hotel Group.'