nieuws

Stem op jouw favoriete F&B Professional of the Year

Hotel 2964

De stembussen zijn geopend voor de jaarlijkse verkiezing van de F&B Professional of the Year. Stemmen kan vanaf vandaag op de site van AF&BM, de organisator van de wedstrijd. Negen genomineerden maken dit jaar kans op de titel.

Stem op jouw favoriete F&B Professional of the Year

Negen kandidaten maken dit jaar kans op de titel. De drie die op 10 januari de meeste stemmen hebben vergaard, gaan naar de finale. Daarin presenteren ze zich aan de vakjury, die vervolgens een winnaar aanwijst. Wie dat is, wordt op 3 februari bekendgemaakt op het jaargala van de AF&BM, de netwerk- en kennisvereniging voor f&b professionals.

Bekijk hier de profielen van de negen genomineerden en stem op jouw favoriet.

De genomineerden in willekeurige volgorde:

Jeroen Taillie | Director of Food & Beverage – NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky – Amsterdam
Jeroen excelleert met zijn kennis voor de grotere en specialistische evenementen, welke in combinatie met zijn out-of-the-box denkvermogen heeft geresulteerd in succesvolle meetings voor de grootste bedrijven ter wereld. Hij geeft met enthousiasme, charisma en passie leiding aan meer dan 120 FTE en hij is sterk in het door ontwikkelen van zijn team.

Ruth Engels | Food & Beverage Manager – INK Hotel Amsterdam
Zij acteert op hoog niveau en is een inspiratiebron voor haar team. Ze is sommelier en zit zelfs in het Internationaal Accor F&B-team.

Arash Mostafa | Food & Beverage Manager voor Hutten Catering bij Evoluon – Eindhoven
Arash is elke opdrachtgever minimaal vijf stappen voor. Als F&B manager binnen het Evoluon moet hij dagelijks zo veel schakelen en niets is hem te veel. Volgens zijn collega’s hét voorbeeld van hospitality.

Aukje van Dongen | Food & Beverage Service Manager – NH Collection Eindhoven Centre
Zij heeft gedurende de renovatie en positionering van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky veel kennis en ervaring opgebouwd waarna zij promoveerde tot F&B manager van NH Collection Eindhoven Centre. Aukje opende daar onlangs samen met haar team VANE Restaurant succesvol. Ze is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen die zij dan ook implementeert in haar dagelijkse werkzaamheden.

Jan-Jaap Altenburg | Sommelier – Restaurant Bentinck – Amerongen
Hij staat bekend als vakman en onderscheidt zich door zijn presentatie op social media. Met de wijnen die hij selecteert wordt het elke avond een feest voor zijn gasten.

Nikki van Rijswijk | Floor Manager – Minglemush – Den Haag
Ze heeft een grote uitdaging op zich genomen door een nieuw horecabedrijf te helpen opstarten. Zij begon als enige medewerker en vier maanden later stuurde zij het inmiddels gegroeide team aan. Ze heeft oog voor detail en hospitality en professionaliteit zit in haar DNA.

Ard Muntjewerf | Manager – The Lobby Nesplein en The Lobby Fizeaustraat – Amsterdam
Ard is een manager ‘nieuwe generatie’ die goed past binnen The Lobby qua stijl en benadering van personeel. Aandacht voor zijn team staat bij Ard hoog in het vaandel.

Lex Moerke | Hoofd Horeca & Services – Ziekenhuis Nij Smellinghe – Drachten
Zeer bevlogen, betrokken, vooruitstrevende, kundige horecaprofessional en bovenal een fijn mens.

Nick Hindriks | Bedrijfsmanager – Restaurant Danel – Tivoli Vredenburg – Utrecht
Nick is van nature een F&B professional op hoog niveau. Het afgelopen jaar heeft hij zich met name in de kijker gespeeld door het opzetten en in de markt plaatsen van Restaurant Danel, een compleet nieuw restaurant onder Tivoli met 200 zitplaatsen binnen en 150 buiten aan de nieuw aangelegde singel. Hij haalt het beste in zijn team naar boven en weet zo keer op keer zijn gasten een ultieme avond of dag te laten beleven.

Vorig jaar won Maurice van Rossum de titel.

Vakjury

AF&BMDe vakjury bestaat dit jaar uit:

  • Maarten Wessels – Wessels Trainingen
  • Maurice van Rossum – F&B Professional of the Year 2017
  • Soenil Bahadoer – Restaurant de Lindehof **
  • Iris Kranenburg – Entree Magazine
  • Demian van der Reijden – Misset Horeca
  • Paul Sprakel – Hospitality Management

 

Reageer op dit artikel