nieuws

Hotel van Oranje wordt tijdelijk eerste Healthy Hotel van Nederland

Hotel 2894

Het eerste Healthy Fest Hotel opent haar deuren op zaterdag 6 en 7 oktober in Hotel van Oranje Noordwijk. Tijdens deze dagen wordt in het hotel trainingen, yogasessies en workshops van inspirerende (top)sporters aangeboden.

Hotel van Oranje wordt tijdelijk eerste Healthy Hotel van Nederland

Het hotel staat volledig in het teken van sport en mind, waarbij de deelnemers een dagvullend en uitdagend programma kiezen dat bij zijn of haar interesse past. Specialisten als Arie Boomsma, Thirza van de Hoef, Kasper van der Meulen en vele anderen begeleiden de deelnemers de gehele dag en delen hun kennis en inzichten. Zij geven nieuwe trainingen en leren hen meer over de juiste techniek. Dit alles in en rondom het Oranje hotel, waar deelnemers ook kunnen blijven overnachten.

Healthy Fest Hotel

Tijdens Healthy Fest Hotel worden zes verschillende tracks aangeboden, bestaande uit een professionele warming up, drie trainingen, een lezing, een ontspanningssessie, een lunch en de mogelijkheid om alle spa en wellness faciliteiten te gebruiken. Ook is er tijd voor een strandwandeling en een avondprogramma met eten en live muziek.

Corssfit track met Arie Boomsma

Deelnemers volgen elk hun eigen track, welke start op zaterdag om 08:30 uur en eindigt om 18:00 uur. Er is een crossfit track met Arie Boomsma en een strength track voor een sterke core. Ook wordt er meer verteld over het belang van gezonde voeding door onder andere Richard de Leth. De Endurance Track is voor mannen en vrouwen die hun grenzen willen verleggen met een off-road mountainbike route in de duinen en een obstacle trail in de natuur die het uiterste vragen van de deelnemers. Voor iedereen die juist meer rust wil toevoegen aan hun levensstijl zijn de Breathe Track en Yoga Track een must. Deze tracks leren onder andere hoe je je mentaal en fysiek kunnen optimaliseren dankzij workshops en trainingstechnieken gebaseerd op ademhalingen. De kaartverkoop voor Healthy Fest Hotel start vrijdag 15 juni om 10:00 uur .

Yoga in de horeca

Yoga in de horeca, ook met wijn erbij is de nieuwste trend overgewaaid vanuit Amerika. Dit was ook te zien en te ervaren op de Horecava. Bij Hilton The Hague kunnen gasten sinds 2016 verschillende ‘healthy’ extra’s boeken bij een vergadering, congres of event. Het hotel introduceert ‘Mindful Meetings’: een nieuw concept ter aanvulling op het huidige aanbod. Zo is er de mogelijkheid om bij de boeking van bijvoorbeeld een vergadering, ook een yogales of business energizer in te plannen, of een speciale gezonde lunch met powerfood en juices. Het nieuwe concept wordt geïntroduceerd in het kader van de strategie van Hilton Worldwide om meetings meer eco-bewust te maken en de gezondheid van de meetingdeelnemers extra aandacht te geven.

Reageer op dit artikel