Wijn-yoga sessies op de Horecava

Wijn-yoga sessies op de Horecava

Yoga, maar dan met een goed glas wijn erbij. Deze nieuwste trend - overgewaaid vanuit Amerika - is te zien en te ervaren op de Horecava. De horecavakbeurs duurt van 8 tot en met 11 januari in de Rai in Amsterdam.

Wijn Yoga, ook wel ‘tipsy yoga’ genoemd, is in Nederland nog redelijk onbekend. Het tegelijkertijd nuttigen van wijn zou de deelnemers helpen om nog dieper te ontspannen. Naast yoga-instructeurs volgen ook horeca-innovators deze trend nauwlettend; de koppeling met de horeca is door de toevoeging van wijn snel gemaakt. Tijdens de Horecava worden diverse Wijn Yoga-sessies gehouden; wie benieuwd is, kan zich melden bij Ingang C.

Wijn yoga-sessies

De Wijn Yoga-sessies worden gegeven door een gekwalificeerde yoga-instructeur en zijn een initiatief van Nedflex, Payrollpartner van Koninklijke Horeca Nederland.  'Als partner van honderden horecaondernemers, weten wij dat een goede horecazaak runnen gewoon keihard werken is' begint Nick Bos, sales director van Nedflex. 'Daarom zeggen wij: doe eens gek, ontspan.'