nieuws

Ellen de Boer nieuwe gm Lifestyle Hotel Carlton Ambassador

Hotel 757

Het Carlton Ambassador in Den Haag verwelkomt Ellen de Boer als nieuwe General Manager. Ellen de Boer neemt na elf jaar als GM van The Dominican in Brussel de leiding over in het Carlton Ambassador. Zij volgt hiermee Esther Boers op, die recent startte als zelfstandig ondernemer.

Ellen de Boer nieuwe gm Lifestyle Hotel Carlton Ambassador

Ellen de Boer is een vertrouwd gezicht binnen de Carlton Hotel Collection. Zij begon haar Carlton loopbaan 25 jaar geleden in het Carlton Beach en maakte hierna verschillende mooie stappen binnen de collectie. Ook voor het Carlton Ambassador is de Boer niet onbekend. Van 2004 tot 2007 had zij ook de dagelijkse leiding over het hotel. Nu terug op haar oude basis als GM in het Carlton Ambassador, zal zij zich richten op de verdere positionering van het vernieuwde Carlton Ambassador. ‘Met de grote renovaties achter ons, biedt het Carlton Ambassador onze gasten weer een high end product en service. Zeker in de veranderende Haagse hotelmarkt ligt hier voor ons juist weer een kans op een niche markt van lifestyle seekers. Samen met onze internationale partner Preferred Hotels, zal mijn focus dan ook liggen op de verdere ontwikkeling van de merkpropositie’, aldus Ellen de Boer.

Over Carlton Hotel Collection

Carlton Hotel Collection heeft hotels in Nederland, België en Schotland.  Voor 2018 staat de opening van design hotel Market Street in Edinburgh, de totale renovatie van het Carlton President en de verbouwing en rebranding van Carlton de Brug op de agenda.

Meer over Carlton Hotel Collection

Reageer op dit artikel