nieuws

IJshockeybaan op dak Ramada Apollo Amsterdam Centre

Hotel 527

Floor17, de skybar van het Ramada Apollo hotel Amsterdam Centre krijgt deze winter een ijshockeybaan. Afgelopen zomer lag er nog een rolschaatsbaan op het dak. Vanaf 1 december kun je er aan ijshockey of curling doen. Het hotel vestigt regelmatig de aandacht op zichzelf met bijzondere acties op het dak.

IJshockeybaan op dak Ramada Apollo Amsterdam Centre

Zo kon je op het dak van het Ramada Apollo hotel al eens midgetgolfen en hield het hotel rooftop movie nights. Rolschaatsen en schaatsen op kunstijs kon je ook al eerder doen op het 85 meter hoge hoteldak. Afgelopen zomer konden gasten er nog overnachten in een doorzichtige air bubble.

Vanaf 1 december 2018 haalt Floor17 – de skybar van het Ramada Apollo hotel in Amsterdam – voor haar gasten de schaatsen uit het vet. Gasten kunnen twee tegen twee de uitdaging aan gaan op het ijs. Naast ijshockey komen er ook twee curlingbanen op het dak van Floor17.

Voor €60,-* kunnen gasten een uur helemaal los gaan op de ijshockey- of curlingbaan. Dit bedrag wordt omgezet in een tegoed dat kan worden uitgegeven aan eten en drinken tijdens het spel. Uiteraard wordt er warme chocolademelk en gluhwein geschonken.

Wanneer gasten een reservering maken voor ijshockey en curling is het tevens mogelijk om de gehele rooftop privé tot hun beschikking te krijgen. Floor17 Rooftop Terrace is geopend van 1 december tot en met 3 februari, doordeweeks van 17.00-22.00 uur en in het weekend van 12.00-22.00 uur.

Ramada Apollo

Ramada Apollo Amsterdam Centre is geopend in augustus 2012. Het is het grootste Ramada hotel van Europa. Het is gevestigd aan de ring van Amsterdam in een voormalig leegstaand kantoorpand. Het gebouw werd na vier jaar leegstand omgetoverd tot een viersterrenhotel met 446 kamers en 8 vergaderzalen.


 

Reageer op dit artikel