nieuws

Yays pakt twee Serviced Apartment Awards 2019

Hotel 352

Yays pakt twee Serviced Apartment Awards 2019

De winnaars van de Serviced Apartment Awards 2019 zijn bekendgemaakt tijdens het galadiner in London. Operators, leveranciers en andere professionals vierden de innovatie, ontwikkelingen en prestaties in de branche. De Amsterdamse operator Yays Concierged Boutique Apartments won twee awards.

Bij de Serviced Apartment Awards 2019, de vierde editie van de awardshow, werden de beste bedrijven binnen de branche erkend. Yays Concierged Boutique Apartments had drie nominaties, waarvan zij twee awards in ontvangst mochten nemen.

Yays won de award voor Best Operator in de categorie 51 – 200 units en werd geprezen om haar inspanningen in het uitdragen van een sterk concept, dat zich focust op de lokale buurten van een stad. Daarnaast streven zij altijd naar de best mogelijke guest experience terwijl ze de zakelijke kant optimaliseren.

Naast de best operator award, is één van de Yays locaties in Amsterdam, Yays Zoutkeetsgracht, bekroond als Best property in de categorie 21 – 70 units. De combinatie van een uniek pand, een voormalig zout pakhuis, dat nog steeds alle comfort en benodigdheden biedt, gaf de doorslag.

‘Het winnen van deze awards laat zien dat we het goed doen, en de wereld klaar is voor Yays’, zegt Peter Heule, CEO Yays Concierged Boutique Apartments. ‘Daarom zullen wij Yays in de komende jaren door heel Europa uitbreiden. We zullen ernaar blijven streven om gasten zich thuis te laten voelen. Ik geloof dat samen reizen, het leren van nieuwe culturen en tijd spenderen met je naasten een grote positieve impact heeft.’

De Yays locatie in Sagrera, Barcelona was genomineerd voor de Best Interior award.

Serviced Apartment Awards

De Serviced Apartment Awards zijn de eerste awards die zich expliciet focussen op de internationale serviced apartment, aparthotel, extended stay and short-term rental industrie. De nominaties zijn beoordeeld door een jury panel van experts die een excellent level zagen verspreid over de 18 categorieën.

Het was niet de eerste keer dat Yays in de prijzen viel. In 2016 won het bedrijf de award voor Best Marketing or Branding Campaign.

Over Yays Concierged Boutique Apartments

Yays is een ‘travel en stay’ concept dat zich onderscheidt voor zowel de leisure- als zakelijke gast binnen de serviced apartment branche. Yays biedt haar tijdelijke bewoners de mogelijkheid om de schatten van een nog onontdekte buurt te bezoeken en te ervaren hoe het is om als een local te leven. Yays spreekt de bewust reiziger aan met haar ‘unlock the neighbourhood’ concept, en houdt rekening met de snelle ontwikkeling van een stad.

Yays beheert serviced apartments verspreid over drie locaties in Amsterdam en één in Barcelona. De nieuwste toevoeging aan het portfolio is ‘The Yays – Crane Apartment’, een unieke accommodatie in een historische havenkraan. Yays gaat nog twee gebouwen openen in Amsterdam en Parijs in 2019 en één in Antwerpen in 2020 en wilt gaan uitbreiden door heel Europa.

Reageer op dit artikel