nieuws

Veel Dutch Design in vernieuwde hotelkamers Kapellerput

Hotel 513

Veel Dutch Design in vernieuwde hotelkamers Kapellerput

Hotel Kapellerput in Heeze heeft de eerste maanden van dit jaar hard gewerkt aan het op een duurzame wijze volledig renoveren van 31 hotelkamers. Daarbij is nadrukkelijk de samenwerking gezocht met ontwerpers uit de Brabantse designregio.

Hotel Kapellerput ging voor de renovatie de samenwerking aan met ontwerpers uit de Brabantse designregio. Zo is de achterwand van het bed handgemaakt en ontworpen door de Eindhovense designer Lotty Lindeman van Ontwerpstudio Scheublin & Lindeman. De Bent table en lounge stoelen zijn van Tristan Fencken en de bedlampen Tonone Bolt van ontwerper Anton de Groof, beide uit Den Bosch. Ook is er gekozen voor een halfopen badkamer met een design wastafelmeubel van Cielo, in diverse kleuren, als blikvanger in de kamers. Het prachtige uitzicht op het omliggende landgoed blijft onveranderd mooi. 

Naast een nieuw interieur zijn de 31 kamers voorzien van nieuwe kozijnen en hoogwaardig isolatieglas. Verlichting is nu volledig led en verwarming en koeling van de kamers wordt voortaan gestuurd door milieuvriendelijke luchtwarmtepompen. 

Kapellerput beschikt over 97 hotelkamers en 20 vergaderzalen. Kenmerkend zijn de ligging midden in de natuur en de unieke concepten voor meetings zoals boomhut ‘Kaban’, innovatieve werkruimte ‘#DeVernieuwing’, de in retrostijl uitgevoerde studio ‘Het huis van’ en het in de bossen gesitueerde Zweedse vergaderconcept Skogsfloating.


 

Foto's

Reageer op dit artikel