Radisson Blu Palace Hotel deelt paashazen uit aan zorgcentrum

Radisson Blu Palace Hotel deelt paashazen uit aan zorgcentrum

André Aaij, general manager van het Radisson Blu Palace Hotel uit Noordwijk aan Zee, heeft 50 grote chocolade paashazen bezorgd voor de bewoners en zorgmedewerkers van Marente, locatie Bolero.

Aaij: 'We hebben een bijzondere band met de bewoners van de Bolero. Al enkele jaren bieden wij ze een lunch aan tijdens NL Doet in maart, waarbij we als hotelteam de vaak dementerende ouderen graag een leuke middag bezorgen. Helaas is dat dit jaar wegens de coronacrisis niet doorgegaan. Toen wij het met collega’s hadden over wat we zouden kunnen doen met de chocolade paashazen die we al hadden ingekocht, was de link snel gelegd. Voor ons een kleine moeite'. Chris van Rooijen, een van de vrijwilligers van Bolero nam de hazen in ontvangst. Het huis is hermetisch afgesloten en de ouderen krijgen geen bezoek van familie. Deze crisis is zwaar voor hen. Juist daarom worden initiatieven zoals deze erg leuk ontvangen en is het geweldig dat het hotel de band met Bolero op deze manier ook in barre tijden vorm geeft.

Drive Thru Room Service

'Het hotel wordt, zoals veel horecazaken, zwaar getroffen door de crisis. Alle evenementen en bijeenkomsten voor de komende maanden zijn geannuleerd. We staan nagenoeg leeg. Ons hospitality-hart heeft het zwaar nu we onze bedrijfstak zo zien veranderen. We zijn graag onder de mensen maar die zijn er niet. Het hotel is geopend, uiteraard met de alle bijbehorende hygiëne- en sociale regels zoals het RIVM voorschrijft.' Deze situatie vraagt om creatief ondernemerschap.

'Tijdens Pasen kan men via onze Drive Thru Room Service een paasbrunch ophalen en we hebben Thuiswerken aan Zee geïntroduceerd; in quarantaine werken op een Business hotelkamer zonder gestoord te worden door de invloeden van thuis. Allemaal leuk en origineel maar het liefst hebben we een vol hotel, met bijbehorende reuring. Wij kijken ernaar uit en zijn drukdoende een gastvrij en aangepast servicemodel te starten. We hopen dus ook de bewoners en vrijwilligers van Bolero snel weer te mogen ontvangen in het hotel en ze te voorzien van een heerlijke, gezonde lunch. Tot die tijd; chocolade paashazen als alternatief en als sprankje hoop, aandacht en gastheerschap voor deze bijzondere mensen', aldus Andre Aaij.