NH Hotel Group verlengt contract met PSV

NH Hotel Group verlengt contract met PSV
PSV-spelers Denzel Dumfries en Donyell Malen

NH Hotel Group heeft het contract met voetbalclub PSV voor de duur van een jaar verlengd. Zo zal PSV 1 zich voor alle thuiswedstrijden voorbereiden op de wedstrijd in NH Koningshof in Veldhoven.

NH Hotel Group blijft daarmee de officiële partner op het gebied van hotelverblijven van PSV en de club. De twee werken sinds de zomer van 2019 intensief samen.

Alle teams van PSV verblijven rond wedstrijden, toernooien of trainingskampen buitenshuis in zowel binnen- als buitenland in één van de accommodaties van NH Hotel Group.

PSV gebruikt de hotels niet enkel om te overnachten, maar ook voor meetings, lunch- en dinermogelijkheden. Frans Janssen, Commercieel Directeur van PSV noemt de prettige samenwerking, kwaliteit en gedeelde kernwaarden van PSV en NH Hotel Group als voornaamste reden van de verlenging.

Beide partijen hebben afgelopen seizoen naar grote tevredenheid samengewerkt en kijken uit naar een nieuw en succesvol seizoen.

Commercieel directeur van PSV Frans Janssen: ‘De samenwerking met NH Hotel Group is het afgelopen jaar zó goed bevallen, dat we er beiden voor hebben gekozen om de samenwerking met nog minimaal een jaar te verlengen. De hotels bieden de spelers en medewerkers een comfortabele en herkenbare thuisbasis waar ze altijd op terug kunnen vallen.’

Thuiswedstrijden in Koningshof

Dit jaar zal NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven tevens gebruikt worden voor alle thuiswedstrijden van PSV 1, zodat het team in een rustige omgeving op professionele wijze een optimale voorbereiding op de wedstrijden heeft.

‘Ook wij kijken er weer enorm naar uit om de spelers en medewerkers van PSV in onze hotels te ontvangen en ze te voorzien van onze persoonlijke service en aandacht’, vult Ernst van der Waal, directeur NH Conference Centre Koningshof van NH Hotel Group, aan.

psv nh hotel
V.l.n.r. Walter Kok, Frans Janssen, Ernst van der Waal, Denzel Dumfries en Donyell Malen

Walter Kok, regio directeur Nederland: 'Het feit dat NH Conference Centre Koningshof thuisbasis wordt van PSV 1 geeft nog eens extra betekenis aan onze samenwerking. We zijn trots dat we met onze hospitality een bijdrage mogen leveren aan de prestaties van PSV.’

Over NH Hotel Group

Met ruim 350 hotels is NH Hotel Group een internationale speler en toonaangevende operator van hotels in Europa en Amerika. Sinds 2019 werkt NH Hotel Group samen met Minor Hotels aan de integratie van hun hotelmerken onder één overkoepelend bedrijfsmerk dat inmiddels in meer dan vijftig landen over de hele wereld vertegenwoordigd is.

Samen hebben de twee groepen meer dan 500 hotels in hun portefeuille, die in acht merken zijn ondergebracht: NH Hotels, NH Collection, nhow, Tivoli, Anantara, Avani, Elewana en Oaks.