
Chef en ondernemer Luc Kusters van sterrestaurant Bolenius gaat vanaf dit voorjaar koken voor bezoekers van De Keukenhof. Hij maakt een speciaal...
Chef en ondernemer Luc Kusters van sterrestaurant Bolenius gaat vanaf dit voorjaar koken voor bezoekers van De Keukenhof. Hij maakt een speciaal...
Xavier Giesen, SVH Meestergastheer en mede-eigenaar van Bolenius, heeft Amsterdam na 25 jaar verlaten voor een terugkeer naar zijn geboortegrond....
De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards van Heerlijk.nl zijn bekend. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun...
De Librije***is voor de vijfde keer op rij verkozen tot het ‘Beste Restaurant van Nederland’. De 500 beste chefs van Nederland beoordelen elkaar in...
De nieuwe Gastronomie Opleiding is op 10 september van start gegaan. Deze opleiding is door de Alliance Gastronomique, in de personen van Xavier...
Er staan diverse Nederlandse chefs in de ranglijsten van OAD, Opinionated About Dining. De hoogste notering is voor De Librije van Jonnie en Therese...
Het team van Bolenius was de grote afwezige tijdens de Michelinpresentatie in het DeLaMar theater in Amsterdam waar het restaurant haar eerste...
Luc Kusters en Jef Schuur gaan, net als Edwin Vinke en Menno Post eerder deden, een experimenteel diner bereiden in het Lloyd Hotel in Amsterdam. Luc...
Restaurant Bolenius in Amsterdam is door We’re Smart World uitgeroepen tot één van de 25 beste groenterestaurants ter wereld. In een lijst vol...
De natuur staat op ontploffen vanwege het aanhoudende mooie weer. Dat heeft allerlei gevolgen voor menukaarten en de keuken. Lam asperges en...