FreshRecruitment
Gault&Millau 2025: de dalers op een rij
Altijd pijnlijk: dalen in een gastronomische gids zoals Gault&Millau. Dit zijn de restaurants vanaf 16 punten die in 2025 een duikeling maken.
Altijd pijnlijk: dalen in een gastronomische gids zoals Gault&Millau. Dit zijn de restaurants vanaf 16 punten die in 2025 een duikeling maken.
Joey Stinissen, Juliën van Loo en Tom Vinke treden toe tot club met 26 Nederlandse topchefs: Les Patrons Cuisiniers.
Tom Vinke is als volwaardig compagnon toegetreden in restaurant De Kromme Watergang. De zoon van eigenaren Edwin en Blanche werkte al als souschef in het restaurant.
Edwin Vinke, tweesterrenchef van restaurant De Kromme Watergang in Hoofdplaat, kookt voortaan ook op Ibiza. Hij heeft er een tweede restaurant met de naam 1742 opgestart.
De Librije is voor de zevende maal op rij verkozen tot 'Beste Restaurant van Nederland.' Welke andere elf restaurants krijgen een prijs?
Het Franse La Liste heeft La Liste 2022 van de 1000 beste restaurants wereldwijd onthuld. Tussen deze illustere namen bevinden zich 21 Nederlandse restaurant. Inter Scaldes heeft in de lijst 1,5 punt voorsprong op de tweede Nederlandse notering; De Librije.