Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over GaultMillau awards 2022

  •  Servais Tielman. Foto: Marcel van Hoorn.
    Horeca15 mrt. 22

    Servais Tielman: 'Onverwachts twee keer in de Gault&Millau'

    Sterchef Servais Tielman staat maandag 14 maart vol trots bij de awards van Gault&Millau 2022. Zijn sterrestaurant Beluga Loves You in Maastricht steeg een halve punt, naar 15,5. 'Iets waar we heel blij mee zijn.' Maar wat voor hem als een complete verrassing kwam, is dat zijn tweede zaak Flavourz bij Servais in diezelfde stad ook een plek kreeg in de culinaire lijst.

  • Syrco Bakker na het ontvangst nemen van de award Chef van het jaar van Gault&Millau
    Horeca15 mrt. 22

    Syrco Bakker: 'In Pure C blijft de 1,5 meter'

    Syrco Bakker werd maandag 14 maart bekroond tot Chef van het jaar. Na ontvangst van de award sprak Misset Horeca de chef van tweesterrenrestaurant Pure C in Cadzand. Over de coronacrisis vertelt hij dat het hem ook nieuwe inzichten heeft gegeven.

  • Robin, Sandra, Thijs en Michelle.
    Horeca14 mrt. 22

    Sandra van de Bunt: 'Deze prijs is echt van Robin'

    Robin van de Bunt is door Gault&Millau verkozen tot Jonge topchef van het jaar 2022. Hij kreeg de prijs op de verjaardag van zijn overleden vader en tevens chef, Paul van de Bunt. 'Mooier kan niet,' zegt hij.

  • Tommy den Hartog
    Restaurant14 mrt. 22

    Tommy den Hartog: 'Beloning voor de sfeer en het team'

    Tommy den Hartog, chef en eigenaar van Restaurant 273 in Utrecht, is bekroond met de prijs-plezier award van Gault&Millau 2022. Hij draagt hem op aan het team en is blij met deze prijs. 'Daar sta ik voor'.

  • Niels van Zijl
    Horeca14 mrt. 22

    Chef Niels van Zijl: 'Dit is nog maar het begin'

    Niels van Zijl (26) is New chef on the block 2022 van Gault&Millau. De chef van restaurant DeZusters in Maarssen is trots op de erkenning. 'We hebben al mooie stappen gemaakt in Maarssen maar we zijn er nog niet.'

  • Gault&Millau14 mrt. 22

    Dit is dé Gault&Millau Chef van het Jaar 2022

    Syrco Bakker van tweesterrenrestaurant Pure C in Cadzand is maandag 14 maart door Gault&Millau verkozen tot Chef van het Jaar 2022.

  1. Vacatures

  2. FreshRecruitment

    HR & Arbo Specialist (32u-36u)

    FreshRecruitment logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Gault&Millau 2022: Jonge topchef van het jaar
  2. Gault&Millau 2022: Gastvrouw van het jaar
  3. Gault&Millau 2022: Prijs-plezier award van het jaar
  4. Gault&Millau 2022: Hoogste nieuwkomer van het jaar
  5. Gault&Millau 2022: Sommelier van het jaar
  6. Gault&Millau 2022: Beste wijnkaart van het jaar
  7. Gault&Millau 2022: New chef on the block
  1. Gault&Millau 2022: Lifetime achievement award
  2. Gault&Millau 2022: Cocktailbar van het jaar
  3. Gault&Millau: Ontdekking van het jaar
  4. Gault&Millau 2022: Terras van het jaar
  5. Gault&Millau 2022: Ambachtsman van het jaar
  6. Gault&Millau 2022: Bistronoom van het Jaar
  7. Gault&Millau 2022: Groenterestaurant van het jaar
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen