Sweet Lake Wellness B.V.
Van de Kromme Watergang* naar Rootsch in Zierikzee: transfer voor talent Maarten Kievit
Maarten Kievit, die sous-chef was bij De Kromme Watergang, maakt de stap naar het keukenteam van Rootsch in Zierikzee. Dat meldt PZC.

Maarten Kievit, die sous-chef was bij De Kromme Watergang, maakt de stap naar het keukenteam van Rootsch in Zierikzee. Dat meldt PZC.

Altijd pijnlijk: dalen in een gastronomische gids zoals Gault&Millau. Dit zijn de restaurants vanaf 16 punten die in 2025 een duikeling maken.

Joey Stinissen, Juliën van Loo en Tom Vinke treden toe tot club met 26 Nederlandse topchefs: Les Patrons Cuisiniers.

Tom Vinke is als volwaardig compagnon toegetreden in restaurant De Kromme Watergang. De zoon van eigenaren Edwin en Blanche werkte al als souschef in het restaurant.

Edwin Vinke, tweesterrenchef van restaurant De Kromme Watergang in Hoofdplaat, kookt voortaan ook op Ibiza. Hij heeft er een tweede restaurant met de naam 1742 opgestart.

De Librije is voor de zevende maal op rij verkozen tot 'Beste Restaurant van Nederland.' Welke andere elf restaurants krijgen een prijs?