Alles over Makro

Sommelier Simon Veldman vertrekt na meer dan 30 jaar bij Vermeer

Sommelier Simon Veldman vertrekt na meer dan 30 jaar bij Vermeer

Na meer dan 30 jaar de sommelier van Vermeer Amsterdam te zijn geweest maakte Simon Veldman, ruim voor de 'sterren' publicatie van Michelin, bekend...

Makro stapt over op gecentraliseerde werkwijze met Slim4

Makro stapt over op gecentraliseerde werkwijze met Slim4

Makro besloot een optimalisatietraject aan te gaan om de supply chain toekomstbestendiger te maken. Slim4, de voorraadoptimalisatiesoftware van...

Paulo Peereboom.

Ceo Makro Nederland, Paulo Peereboom, vertrekt

Paulo Peereboom, momenteel ceo bij Makro Nederland legt per 31 december 2021 zijn functie neer. Voorlopig zal Fraser Parker de rol van ceo bij Makro...

Het gat tussen een huiswijn en een fles van de wijnkaart overbruggen?

Het gat tussen een huiswijn en een fles van de wijnkaart overbruggen?

Upsellen met wijn: van een huiswijn naar een fles van de wijnkaart. We hopen van harte dat we dat genieten in januari weer volop mogen oppakken met...

Groothandels in overleg met horeca over bestellingen

Groothandels in overleg met horeca over bestellingen

Groothandels in overleg met horeca over bestellingen. Groothandels zijn sinds de aankondiging van de nieuwe lockdown volop in gesprek met...

De basis van elke whisky is in grote lijnen hetzelfde. Eén of meerdere graansoorten, water en gist. En toch zijn er talloze verschillende varianten.

Wereldse whisky's - hoe laat je je gasten optimaal genieten?

Puur, on the rocks of in the mix: whisky is regelrechte verwennerij voor je gasten. Whisky is een veelzijdige drank om je gasten, bijvoorbeeld na een...

Menno Post

Nederlands eendenvlees: lekker en lekker lokaal

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat je van dichtbij haalt, is nog veel lekkerder. En duurzamer. Dat geldt ook voor Nederlands eendenvlees. Naast...

Sterrenchef Roy Eijkelkamp: 'De smaak van langoustine is licht zoet. Gesneden tot een tartaar wordt het heerlijk romig, ziltig, zoet.'

'Kies voor de lekkerste, duurzame vis'

In de Noordzee vind je een schat aan lekkere vissen. Hier zet je de heerlijkste gerechten mee op tafel. Toch staat onze vis van eigen bodem relatief...

Leveringsproblemen horecagroothandels en grootkeukenleveranciers nog niet opgelost

Leveringsproblemen horecagroothandels en grootkeukenleveranciers nog niet opgelost

Er zijn nog steeds leveringsproblemen horecagroothandels. Aanvankelijk ontstond door de coronacrisis een tekort aan met name Aziatische producten,...

Kwartaalomzet moederbedrijf Makro hoger dan voor coronacrisis

Kwartaalomzet moederbedrijf Makro hoger dan voor coronacrisis

De Duitse groothandelaar Metro, moederbedrijf van Nederlandse Makro-winkels, heeft in het afgelopen kwartaal geprofiteerd van de versoepeling van...