
Na meer dan 30 jaar de sommelier van Vermeer Amsterdam te zijn geweest maakte Simon Veldman, ruim voor de ‘sterren’ publicatie van Michelin, bekend...
Na meer dan 30 jaar de sommelier van Vermeer Amsterdam te zijn geweest maakte Simon Veldman, ruim voor de ‘sterren’ publicatie van Michelin, bekend...
Makro heeft nu een tool in handen waarmee men beter kan inspelen op grillige vraagpatronen, en zet zo flinke stappen op het vlak van efficiency,...
De laatste maand van het jaar staat normaliter traditiegetrouw in het teken van groots genieten. We hopen uiteraard van harte dat we dat genieten in...
Groothandels zijn sinds de aankondiging van de nieuwe lockdown volop in gesprek met horecaondernemers over hun bestellingen voor de kerstperiode. Dat...
Puur, on the rocks of in the mix: whisky is regelrechte verwennerij voor je gasten. Whisky is een veelzijdige drank om je gasten, bijvoorbeeld na een...
Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat je van dichtbij haalt, is nog veel lekkerder. En duurzamer. Lokale versproducten zijn aan een gestage opmars...
In de Noordzee vind je een schat aan lekkere vissen met uiteenlopende smaken. Hier zet je de heerlijkste gerechten mee op tafel. Toch staat onze vis...
Horecagroothandels en grootkeukenleveranciers kampen nog steeds met leveringsproblemen. Aanvankelijk ontstond door de coronacrisis een tekort aan met...
De Duitse groothandelaar Metro, moederbedrijf van Nederlandse Makro-winkels, heeft in het afgelopen kwartaal geprofiteerd van de versoepeling van...
Horecaondernemers kampen momenteel met nog een extra uitdaging. Producten kunnen niet geleverd worden, of komen te laat. Ondernemers moeten op zoek...