
‘Het volgen van een opleiding van de Sterklas is meer dan roeren in een pannetje’ zei SVH-Meesterkok Theo van Rensch ooit.
‘Het volgen van een opleiding van de Sterklas is meer dan roeren in een pannetje’ zei SVH-Meesterkok Theo van Rensch ooit.
Met de komst in juni van SVH Wijnmeester Ronald Opten naar Olivijn en een andere ‘oude’ meester, eigenaar en SVH Meesterkok Menno Post, in de keuken...
Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en horecaopleidingen uit heel Nederland doneren met de steunactie Koken voor Oekraïne samen meer dan 11.000...
SVH Wijnmeester Ronald Opten verlaat het Amstel Hotel in Amsterdam. Hij werkte er maar liefst 14 jaar. Hij gaat in juni aan de slag in sterrestaurant...
Sinds kort ligt er geen linnen meer op tafel bij sterrestaurant Olivijn in Haarlem van Menno Post en Saskia de Wal, maar leer. ‘Het is mooi,...
Sterchef Menno Post van restaurant Olivijn in Haarlem doet op social media een oproep voor een woonruimte in die stad voor twee vluchtelingen die hij...
De Nierstichting organiseert van 9 tot en met 15 mei 2022 voor de vierde keer de landelijke Nierstichting Restaurant Driedaagse, waarin aandacht is...
Na drie edities van Wijnmakers & Chefs in Chateau Het Scheepvaartmuseum Amsterdam, is nu de vierder editie gepland.
Menno Post, chef en eigenaar van sterrestaurant Olivijn in Haarlem gaat na de lockdown een aantal veranderingen doorvoeren. Het aantal couverts gaat...
Sterrestaurant Olivijn van Menno Post en Saskia de Wal heeft een nieuwe maître aangetrokken. De functie was een tijdje niet ingevuld bij het...