Net als in Amsterdam overheerst in de Turkse vestiging het wit. De club is, uitgezonderd de binnentuin, geheel overdekt, maar belangrijk is vooral het eten. Dat moet net als in de andere vestigingen opzienbarend zijn.
Het personeel gaat opnieuw ‘de culinaire dogma's doorbreken om de smaakpapillen van de gasten op een andere manier te verrassen’.
Supperclub Istanbul ligt naast Crystal en tegenover Reina, twee bekende clubs in de stad. De twee Turkse eigenaren van de zaak hebben de licentie van de club gekocht, maar op creatief gebied hebben de grondleggers van de club in Amsterdam een veto. Daarom komen vanuit Nederland de chefkok, een manager en twee mensen uit de bediening naar de Turkse vestiging.
‘Istanbul ontwikkelt zich nog altijd in razend tempo. Handelaren, artistiekelingen, cultuurliefhebbers en trendsetters op het gebied van interieur en design ontmoeten elkaar in dit economische bolwerk. De stad heeft daardoor een enorme aantrekkingskracht op jonge Turken met een drang naar vrijheid, zowel op religieus als cultureel gebied’, aldus Cleo Vehmeyer, manager bij de Supperclub in Amsterdam.