nieuws

Prijs voor gastblijheid

Restaurant

DOOR Training & Coaching reikt op 13 en 14 november de Gastblijheidsprijs 2007 uit. De prijs gaat naar een restaurant waar de gast vanaf de eerste minuut tot aan het afscheid gastblij wordt behandeld.

Prijs voor gastblijheid

De wedstrijd vindt plaats tijdens de Horecafair 2007, een beurs gehouden in Emmeloord. Er zijn twee categorieën: restaurants en evenementenlocaties.

DOOR Training & Coaching is initiatiefnemer van deze wedstrijd. Hakvoort Horeca onderstreept het belang van de prijs, temeer omdat gastblijheid door een groeiende personeelstekort steeds meer afneemt.

Mede door de uitreiking van de Gastblijheidsprijs wordt een stimulerende kwaliteitsimpuls gegeven’, aldus Matthijs Snikkenburg van Hakvoort Horeca.

De Horecafair wordt van 12 tot en met 14 november gehouden in Emmeloord. Onderdeel van de beurs zijn ondermeer diverse kookwedstrijden waarbij kookgrootheid Robert Kranenborg aanwezig is. Verder is er nog de match ‘Friet Bakken met Gevoel’ en is er een speciale frikadelwedstrijd.

Reageer op dit artikel