nieuws

De Groene Lantaarn hoogste nieuwe in Lekker 2011

Restaurant

De Groene Lantaarn in Zuidwolde, het nieuwe restaurant van Jarno Eggen en Cindy Borger, is de hoogste nieuwe binnenkomer in de Lekker 2011. De Groene Lantaarn komt binnen op plaats 43.

De Groene Lantaarn hoogste nieuwe in Lekker 2011

De Top-100 van Lekker kent dit jaar zes nieuwkomers. Achter De Groene Lantaarn zijn dat At Sea in Scheveningen, Madame Cheung in Hoorn, De Molen in Kaatsheuvel en de Amsterdamse restaurants Bridges en Lastage.

Tegenover zes nieuwe noteringen staan ook zes verdwenen restaurants uit de lijst. Dat zijn ’t Veerhuis in Wolphaarsdijk, Le Cirque in Scheveningen, Excelsior in Amsterdam, ’t Wolhuys in Zwolle, De Posthoorn in Monnickendam en Linnen in Oisterwijk. De meeste restaurants hebben hun deuren gesloten of hebben te maken gehad met een wissel van chef-kok of eigenaar.

Bekijk hier de ranglijsten van Lekker 2011:

Reageer op dit artikel