nieuws

Hans van Wolde werkt aan strategisch plan Beluga

Restaurant

Hans van Wolde werkt aan een strategisch plan om in 2011 zijn tweesterrenrestaurant Beluga in Maastricht nog beter te laten functioneren. Van Wolde zegt helemaal klaar te willen zijn, wanneer Michelin een nieuw driesterrenrestaurant voor Nederland zou benoemen.

Hans van Wolde werkt aan strategisch plan Beluga

‘We gaan knallen’, laat de van origine Rotterdamse topkok weten. ‘Ik werk aan een strategisch plan voor 2011. We gaan ons nog meer richten op een eerlijke en goede kookstijl.’

‘Ik ben nu op een leeftijd dat elk gerecht echt helemaal moet deugen. Volgend jaar geen fratsen meer, maar de klassieke kookstijl modern uitvoeren. We gaan meer werken met geuren en er komt een beamer in de zaak’, aldus Van Wolde.

Van Wolde wil zijn aanvalsplan de komende weken concretiseren. ‘De crisis is voorbij en ik wil klaar zijn wanneer Michelin een nieuwe derde ster zou uitreiken in ons land. We gaan er vol voor’.

Door de volledige concentratie op Beluga staat het plan om samen met Herman den Blijker een cafetaria te starten, voorlopig in de ijskast. ‘Ik had en heb die wens. Maar als je dan naar een pand gaat kijken, wordt het in een keer een stuk duurder omdat wij het zijn. Zo werkt dat blijkbaar in Nederland’.

Reageer op dit artikel