nieuws

Da Vinci** Maasbracht terug in top 10 Lekker 2012

Restaurant

Tweesterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht is terug in de top 10 van Lekker. Giel Beelen mocht Margo Reuten vanochtend live vertellen in zijn ochtendshow dat haar restaurant is gestegen van plek 12 naar plaats 9. In dezelfde uitzending liet hoofdredacteur Makkie Mulder weten dat de top 10 vandaag in willekeurige volgorde wordt bezocht.

Da Vinci** Maasbracht terug in top 10 Lekker 2012

Margo Reuten werd om 7.45 uur gebeld door Giel Beelen om haar te vertellen dat Da Vinci terug is in de top 10. Het restaurant van Reuten en haar partner Petro Kools stond vorig jaar op de twaalfde plaats.

‘De beste vrouwelijke kok van Nederland serveert haar gasten de beste producten’, aldus het juryrapport. Reuten reageerde zeer verheugd met de terugkeer in de top 10. ‘We zijn nu achttien jaar actief en hebben bijna altijd bij de beste tien gestaan. Het is super om daar weer terug te zijn.’

De presentatie van Lekker stond gepland voor maandag 14 november. Vanochtend liet Makkie Mulder op de radio echter weten dat de top 10 vandaag wordt bekendgemaakt en dat de gids morgen al in de winkel ligt.

De top 10 wordt in willekeurige volgorde bezocht. Dat gebeurt met twee auto’s. Misset Horeca-redacteur Demian van der Reijden is mee en zal via Twitter (@DemianVDReijden) verslag doen.

Volg MissetHoreca.nl voor het laatste nieuws.

Meer over Lekker 2012:

Reageer op dit artikel