nieuws

Mohamed el Harouchi buiten levensgevaar

Restaurant

Mohamed el Harouchi, de chef-kok van restaurant Solo in Gorinchem die in de nacht van donderdag op vrijdag zwaar gewond raakte, is buiten levensgevaar. Dit laat zijn compagnon Marcel Hak weten. Het is nog niet bekend of en wat de gevolgen van het auto-ongeluk zijn voor El Harouchi.

Mohamed el Harouchi buiten levensgevaar

‘Veel rondom de gezondheid van Mohamed is nog onzeker. Een MRI-scan die later vandaag gaat plaatsvinden moet meer duidelijkheid geven,’ laat zakenpartner Marcel Hak tegenover Misset Horeca weten. ‘Hij ligt niet meer in coma, maar is ook niet aanspreekbaar op het moment.’

Restaurant Solo in Gorinchem gaat vandaag weer open. Zaterdag was de zaak gesloten. ‘Die dag kon niemand van ons werken. We waren zo geschrokken van het ongeluk. Nu proberen we de draad weer op te pakken. Dat zou Mohamed ook gewild hebben als we het hem konden vragen. De zaak is zijn lust en zijn leven.’

Mohamed El Harouchi raakte in de nacht van donderdag op vrijdag 25 november zwaar gewond bij een auto-ongeluk. Buiten bewustzijn is hij daarna per ambulance vervoerd naar een ziekenhuis in Gorinchem. In de loop van de vrijdag raakte El Harouchi in coma waarna hij naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam is gebracht. Daar wisten artsen de sterchef te stabiliseren.

Reageer op dit artikel