nieuws

Oud Sluis ook de beste bij IENS

Restaurant

Driesterrenrestaurant Oud Sluis in Sluis is ook bij IENS de beste. Op basis van 86.759 recensies van websitebezoekers is een top 10 samengesteld, die is opgenomen in het jaaroverzicht.

Oud Sluis ook de beste bij IENS

Het Rotterdamse sterrestaurant Ivy van François Geurds staat op de tweede plaats, gevolgd door driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle van Jonnie en Thérèse Boer op plek drie.

De verdere top 10 is als volgt: 4 Beluga Maastricht, 5. La Rive (Amstel Hotel) Amsterdam, 6. Ciel Bleu (Hotel Okura) Amsterdam, 7. Parkheuvel Rotterdam, 8. ’t Amsterdammertje Loenen aan de Vecht, 9. At Sea Scheveningen en 10. Vis en Ko Haarlem.

De resultaten zijn gebundeld in IENS Toppers Special 2012, dat als e-magazine beschikbaar is via Iens.nl/toppers2012. Er verschijnt ook een app, die verkrijgbaar is in de Appstore. Er verschijnt geen printversie meer van het jaaroverzicht.

In de special zijn 468 restaurants opgenomen, verdeeld over 118 zogeheten toplijsten. Daaronder ook overzichten per provincie en stad. Verder onder andere recepten van topkoks en de persoonlijke voorkeuren van proevers van IENS.

Reageer op dit artikel