nieuws

Co Simmers vertrokken bij Mookerheide

Restaurant

Co Simmers is weg als chef-kok bij Landgoed, Jachtslot de Mookerheide in Molenhoek nabij Nijmegen. Samen met zijn vrouw Marianne is hij sinds begin december niet meer werkzaam voor het Gelderse bedrijf.

Co Simmers vertrokken bij Mookerheide

Het Zeeuwse en het Gelderse boterde niet, zo laat woordvoerder Fransje Leemans van het Landgoed, Jachtslot de Mookerheide weten zonder er verder veel woorden aan vuil te maken. ‘Het jaarcontract is niet verlengd’.

Simmers wordt bij Landgoed, Jachtslot de Mookerheide vervangen door Anne Verbroekken-Hermers en Ronald Gietman, die beiden doorschuiven in de organisatie. Simmers runde jarenlang een eigen restaurant maar moest in 2009 de stekker uit zijn zaak Simmers & Co trekken.

Landgoed, Jachtslot de Mookerheide laat verder weten dat het zich aansluit bij Hampshire Classic. Per 1 januari wappert de vlag van Hamspire in Molenhoek en liggen er op de kamers van het hotelbrochures van Hampshire. Landgoed, Jachtslot de Mookerheide kan de egien identiteit behouden en gebruik maken van het netwerk en het marketinginstrument.

Reageer op dit artikel